Social Media

Steeds meer sportverenigingen in Edam-Volendam-Zeevang weten hun weg te vinden van social media. Maar veel verenigingen weten nog niet goed hoe ze deze vorm van communicatie succesvol in kunnen zetten. Ook zijn er verenigingen die nog geen gebruik maken van social media.

Sport-Koepel heeft een handleiding social media opgezet die de sportverenigingen kunnen gebruiken om social media succesvol in te zetten. De handleiding beschrijft zowel de voorbereiding als de praktijk. Onder meer Facebook en Twitter komen aan bod.

Is ondersteuning nodig bij het voorbereiden van het inzetten van social media door uw verenging? Neem dan contact op met Sport-Koepel via info@sport-koepel.nl o.v.v. social media of bel met 0299-324650!

Rabobank W&O organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

Middels deze actie stelt de Rabobank € 65.000 beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen om nieuwe leuke activiteiten te organiseren voor de oudere jeugd. Hier hebben wij uw hulp voor nodig! Bent u lid van Rabobank Waterland & Omstreken? Stem dan voor 28 augustus tot en met 17 september op ons via www.clubkascampagne.nl! Laat jouw omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen! Elke stem is geld waard! Dus breng jouw stem uit voor Sport-Koepel via www.clubkascampagne.nl! :: Lees meer
 

Gemeente verlengt contract met Sport-Koepel met 12 maanden

De gemeente Edam-Volendam heeft het aflopende contract met Sport-Koepel verlengd met 12 maanden. Dat betekent dat de stichting in elk geval tot 31 juli van het volgend jaar het werk kan blijven doen op het gebied van sportstimulering, sportbuurtwerk en verenigingsondersteuning. “Dit geeft ons weer extra energie en zuurstof, in een onzekere periode”, vertelt Johan Molenaar, operationeel manager van Sport-Koepel. Sport-Koepel werkt sinds haar oprichting in 2009 samen met de gemeente en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround sportservice-organisatie met in totaal 9 ijverige (parttime) sportmedewerkers, plus een groot aantal stagiairs. “Het is niet zo dat we volledig afhankelijk van de gemeente zijn maar wel voor een groot deel”, bekent Molenaar. :: Lees meer