Social Media

Steeds meer sportverenigingen in Edam-Volendam-Zeevang weten hun weg te vinden van social media. Maar veel verenigingen weten nog niet goed hoe ze deze vorm van communicatie succesvol in kunnen zetten. Ook zijn er verenigingen die nog geen gebruik maken van social media.

Sport-Koepel heeft een handleiding social media opgezet die de sportverenigingen kunnen gebruiken om social media succesvol in te zetten. De handleiding beschrijft zowel de voorbereiding als de praktijk. Onder meer Facebook en Twitter komen aan bod.

Is ondersteuning nodig bij het voorbereiden van het inzetten van social media door uw verenging? Neem dan contact op met Sport-Koepel via info@sport-koepel.nl o.v.v. social media of bel met 0299-324650!

Sportinstuif in de Voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het weer zover en dan is het weer Voorjaarsvakantie. Tijdens deze Voorjaarsvakantie organiseren wij zoals altijd weer leuke vakantieactiviteiten in de vorm van de Sportinstuiven. Ook dit jaar zijn we weer te vinden in Sporthal Opperdam te Volendma, Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Kijk snel verder bij dit bericht voor de programmering!  :: Lees meer
 

9e editie van het Baltoernooi op 20 februari aanstaande

Op woensdag 20 februari aanstaande, op de woensdag van de Voorjaarsvakantie, organiseren we alweer voor de 9e maal het Baltoernooi. Dit gecombineerde handbal- en voetbaltoernooi is een productie van Sport-Koepel in samenwerking met de Kidsclub van FC Volendam en HV KRAS/Volendam. Teams uit uw groepen 7 en 8 kunnen hieraan deelnemen. Tijdens dit toernooi strijden de teams dus zowel in handbal als in voetbal. Elke wedstrijd bestaat uit twee helften waarbij in de eerste helft handbal wordt gespeeld en in de tweede helft voetbal wordt gespeeld. :: Lees meer