Social Media

Steeds meer sportverenigingen in Edam-Volendam-Zeevang weten hun weg te vinden van social media. Maar veel verenigingen weten nog niet goed hoe ze deze vorm van communicatie succesvol in kunnen zetten. Ook zijn er verenigingen die nog geen gebruik maken van social media.

Sport-Koepel heeft een handleiding social media opgezet die de sportverenigingen kunnen gebruiken om social media succesvol in te zetten. De handleiding beschrijft zowel de voorbereiding als de praktijk. Onder meer Facebook en Twitter komen aan bod.

Is ondersteuning nodig bij het voorbereiden van het inzetten van social media door uw verenging? Neem dan contact op met Sport-Koepel via info@sport-koepel.nl o.v.v. social media of bel met 0299-324650!

Vertrek Martin Kuitert voelt voor Sport-Koepel als een gemis, maar biedt tegelijk nieuw perspectief!

Sport-Koepel staat een mooie, maar tevens ook spannende tijd te wachten. Een van de boegbeelden van de organisatie, Martin Kuitert, maakt een nieuwe stap in zijn loopbaan en gaat aan de slag bij Intersport Theo Tol. Dat biedt kansen voor Johan Molenaar die door zijn vertrek als operationeel manager aan de slag gaat en dus de kans heeft om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten die perfect aansluit bij het alsmaar groeiende Sport-Koepel. Hij ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet. “Het vertrek van Martin is een gemis, maar het biedt tegelijk veel mooie nieuwe mogelijkheden. Lees snel verder. :: Lees meer
 

Nu inschrijven voor Sierbestrating Jonk Beachvolleybaltoernooi

Jawel, ook dit jaar vindt het Beachvolleybal evenement aan het Europaplein in Volendam weer plaats en wel op dinsdag 22 augustus. Je kan inschrijven als heren-, dames- of gemengd team. Het laatst genoemde team moet minimaal uit 2 spelende dames in het veld bestaan tijdens een wedstrijd. In alle poules wordt er 5 tegen 5 gespeeld. Teams bestaan uit minimaal 5 personen en maximaal 8 personen. De inschrijfkosten zijn € 50,00 per team, maar wacht niet te lang want vol=vol! Aanmelden kan via info@volendamamusement.nl. :: Lees meer