Social Media

Steeds meer sportverenigingen in Edam-Volendam-Zeevang weten hun weg te vinden van social media. Maar veel verenigingen weten nog niet goed hoe ze deze vorm van communicatie succesvol in kunnen zetten. Ook zijn er verenigingen die nog geen gebruik maken van social media.

Sport-Koepel heeft een handleiding social media opgezet die de sportverenigingen kunnen gebruiken om social media succesvol in te zetten. De handleiding beschrijft zowel de voorbereiding als de praktijk. Onder meer Facebook en Twitter komen aan bod.

Is ondersteuning nodig bij het voorbereiden van het inzetten van social media door uw verenging? Neem dan contact op met Sport-Koepel via info@sport-koepel.nl o.v.v. social media of bel met 0299-324650!

Sport-Koepel's Kerstgroet!

Geachte relatie, Op de drempel van het nieuwe jaar wensen wij u hele fijne kerstdagen en een inspirerend, sociaal, sportief en betrokken nieuwjaar toe! Wij danken iedereen voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en zien uit naar een voortzetting hiervan in 2019! :: Lees meer
 

Sportief wandelen bij AV Edam!

AV Edam gaat vanaf volgend jaar beginnen met een wandelgroep op de maandagmiddag van 14:00u tot 15:00 uur. De eerste wandeltraining begint op maandag 7 januari 2019 en is bedoeld voor mensen die meer in beweging moeten/willen komen en voor mensen die moeite hebben om alleen te wandelen. De wandelgroep zal begeleid worden door de AV Edam trainers Manfred Mooyer en Tini Zwarthoed. De trainingen vinden buiten plaats op de atletiekbaan en na afloop is er voor wie wil koffie/thee. Bij slecht weer is er een mogelijkheid om binnen te trainen! Om te kijken of het wat voor je is kun je wandelen met een 10-rittenkaart voor € 25,-. Daarmee kun je op 10 maandagen (naar eigen inzicht) komen wandelen met koffie/thee na afloop :: Lees meer