Onze medewerkers

Bij Sport-Koepel werken medewerkers, vrijwilligers en stagiaires met allemaal unieke persoonlijkheden. Hieronder stellen we onze medewerkers aan je voor. Ze vertellen over hun drijfveren, hun passies en wat ze het liefst doen in hun vrije tijd.

Naam: Johan Molenaar - Operationeel Manager Sport-Koepel
Geboortedatum: 31-08-1986
Geboorteplaats: Amsterdam

Binnen Sport-Koepel: 
Binnen Sport-Koepel ben ik als operationeel manager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en gang van zaken van de werkorganisatie. Dit betekent in het kort dat ik bij zowat alles betrokken ben en dat ik samen met mijn collega's er voor zorg dat alle activiteiten en werkzaamheden uitgevoerd worden. 

Buiten Sport-Koepel:
Daarnaast ben ik actief als vrijwillig brandweerman bij Post Volendam van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland en heb ik in het verleden diverse bestuursfuncties vervult bij o.a. Volleybalvereniging Volendam en Stichting WeCare2. 


Naam: Demy de Groot - Consulent Sportstimulering Sport-Koepel 
Geboortedatum:
Geboorteplaats: Amsterdam


Binnen Sport-Koepel: 

Binnen Sport-Koepel ben ik als consulent sportstimulering medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de projectonderdelen Billy's Sport Project en het 3e Lesmoment Billy's Sport Project. Daarnaast ben ik ook het eerste contactpersoon richting de groepsleerkrachten. In de kleine schoolvakanties kun je me ook tegenkomen bij de Sportinstuiven. 

Buiten Sport-Koepel:

Daarnaast ben ik actief als American Football speler bij de Amsterdam Crusaders en ben ik Rookie Coach bij IMPACT Flag Football. 


Naam: Giel Oudejans - Consulent Verenigingsondersteuning & Ouderensport Sport-Koepel
Geboortedatum: 
Geboorteplaats: Edam


Binnen Sport-Koepel:
Binnen Sport-Koepel ben ik als consulent verenigingsondersteuning en ouderensport medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de projectonderdelen Billy's Sport Project, 3e Lesmoment Billy's Sport Project, Vliegende Sport Brigade, FC Volendam OldStars en en Special Projects.

Buiten Sport-Koepel:
Daarnaast ben ik actief bij EVC als organisator van diverse jeugdevenementen en ben ik leider bij EVC 1. Tevens ben ik werkzaam in Purmerend bij een Sport BSO. 


Naam: Leon van Schie - Consulent Handbalontwikkeling Sport-Koepel
Geboortedatum: 13-04-1988
Geboorteplaats: Den Haag


Binnen Sport-Koepel:
Binnen Sport-Koepel ben ik als consulent handbalontwikkeling medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van diverse handbalprojecten in de regio Noord-Holland. Het doel is om deze sport in de provincie te promoten in de breedste zin van het woord! Daarnaast organiseer ik alle randactiviteiten op het gebied van handbal vanuit HV KRAS/Volendam. Denk hierbij aan teamuitjes, trainingskampen, handbalclinics, etc. 

Buiten Sport-Koepel:

Daarnaast ben ik actief als handballer bij HV KRAS/Volendam en kom ik uit voor het Nederlands Heren Handbalteam alwaar ik ook aanvoerder ben!


Naam: Leroy Teunis - Consulent Sportbuurtwerk Sport-Koepel
Geboortedatum:
Geboorteplaats: Amsterdam


Binnen Sport-Koepel:
Binnen Sport-Koepel ben ik als consulent sportbuurtwerk medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de projectonderdelen Vliegende Sport Brigade en Billy's Sport Project, 3e Lesmoment Billy's Sport Project. Daarnaast ben ik ook het eerste contact persoon voor alle activiteiten die in de buurten van Edam-Volendam plaatsvinden. In de kleine schoolvakanties kun je me ook tegenkomen bij de Sportinstuiven. 

Buiten Sport-Koepel:
Daarnaast ben ik actief als American Football speler bij de Amsterdam Crusaders en ben ik Senior Coach bij IMPACT Flag Football. Ook ben ik actief als trainer binnen het American Football programma van de gemeente Amsterdam.


Naam: Willem Buren - Consulent Productie en Special Projects Sport-Koepel
Geboortedatum:
Geboorteplaats: Edam


Binnen Sport-Koepel:
Binnen Sport-Koepel ben ik als consulent producties en special projects medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle 'commerciële' activiteiten zoals de loop- en agilitytrainingen, sportieve kinderfeestjes, sportclinics, etc.  Daarnaast houdt ik me ook bezig met de ontwikkeling van Billy's Sportpas en de verenigingsactiviteiten van de St. Jozef. Ook kun je me tegennkomen bij de Sportinstuiven of bij de BSP-lessen.  

Buiten Sport-Koepel:
Daarnaast ben ik actief als rugbyspeler bij Rugbyclub Waterland en daar speel ik in het eerste herenteam in de Ereklasse (zeg maar de Eredivisie).

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Joost Ooms - Uitvoerend Bestuurslid Sport-Koepel
Geboortedatum: 10-08-1978
Geboorteplaats: Breda

Binnen Sport-Koepel:
Binnen Sport-Koepel ben ik vanuit het bestuur aangewezen als uitvoerend bestuurslid. Dit is een algemene benaming voor iemand die vanuit het bestuur belast is met het toezicht houden op de uitvoering van een organisatie. In de praktijk komt dat op neer dat ik samen met de operationeel manager de belangrijke besluiten neem. De operationeel manager is verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van het beleid van onze stichting. Vanuit het bestuur draag ik dus mede de eindverantwoording. 

Buiten Sport-Koepel:
Naast mijn werkzaamheden bij Sport-Koepel ben ik ook Algemeen Manager/Bestuurslid bij HV KRAS/Volendam en ben ik adviseur bij de RTC NHV Handbalschool Noord-Holland. Ik woon in Beverwijk met mijn vrouw en drie kinderen. Ik tennis graag en ga zoveel als mogelijk lekker eten en als het even kan veel reizen!


De aftrap van een nieuw activiteitenseizoen met een nieuw team!

De Bouwvak en de beide kermissen liggen inmiddels alweer achter ons maar gedurende deze periode hebben wij niet stilgezeten, in tegendeel zelfs. Wij zijn hard aan het werk geweest om onze werkorganisatie opnieuw in te richten en een nieuw team samen te stellen met nieuwe en bekende gezichten. "Na het vertrek van Martin (Kuitert, red.) is mijn functie gewijzigd en heeft het bestuur mij gevraagd om een alles tegen het licht te houden en van daaruit een voorstel te doen voor een nieuwe werkorganisatie en de inrichting daarvan. Voor de vakantieperiode is daarvoor een plan uitgewerkt en na de bestuurlijke goedkeuring zijn we in de vakantieperiode begonnen met de uitwerking/implementatie ervan", zo vertelt Johan Molenaar, de operationeel manager van Sport-Koepel. Lees snel verder voor het gehele artikel! :: Lees meer
 

Geslaagde Terugkombijeenkomst Project Glashelder

 Het project begon tien jaar geleden met een klein groepje van acht handballers van en bij HV KRAS/Volendam, maar inmiddels wordt Project Glashelder door Sport-Koepel steeds verder uitgebreid. Naast de jeugdspelers van HV KRAS/Volendam doen sinds vorig jaar ook leden van andere verenigingen mee. Afgelopen dinsdag (5 september jl.) sloten 23 jonge sportliefhebbers, waaronder een aantal leden van Basketbalvereniging Volendam, zich in de Verenigingsruimte van HV KRAS/Volendam in Sporthal Opperdam aan bij het project. Daarnaast verlengden nog eens veertig anderen hun al eerder ondertekende contract, waarmee zij aangeven geen druppel alcohol te drinken tot het einde van de overeenkomst. :: Lees meer