Privacyverklaring Sport-Koepel

Stichting Sportkoepel Edam-Volendam - hierna Sport-Koepel - neemt uw privacy serieus. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Sport-Koepel doen met de informatie die we over u te weten komen. Dit privacy statement ziet op al onze verwerkingen, ook indien we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken. Als u vragen heeft, dan kunt u met ons contact opnemen. 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Persoonsgegevens van deelnemers, contactpersonen, sponsoren en overige van belangzijnde personen voor de directe bedrijfsvoering van Sport-Koepel worden door Sport-Koepel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
* Administratieve doeleinden waaronder de verantwoording van opdrachten en de uitvoering van de financiële administratie;
* SK-gerelateerde communicatie over onze (gemeentelijke) projecten, activiteiten, prestaties en/of ontwikkelingen op de website en/of in de NIVO en/of Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn);
* Het doen van uitnodigingen naar deelnemers, het verspreiden van activiteitenplanningen naar contactpersonen, het doen van voorstellen, etc.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
* De overeengekomen uitvoeringsovereenkomst of sponsorovereenkomst of toestemmingsverklaring of hetgeen is bepaalt in onze algemene voorwaarde deelname sportactiviteiten.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken/opslaan:
* Voor- en achternaam;
* Naam organisatie/bedrijf;
* Adresgegevens;
* Telefoonnummer (zakelijk of persoonlijk);
* E-mailadres (zakelijk of persoonlijk);
* Sponsor- en/of overige betalingen. 

Sport-Koepel heeft niet de intentie om bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens te verzamelen zoals leeftijd, ras of religie. Uw persoonsgegevens worden door Sport-Koepel opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële situatie voor maximaal 7 jaar. 

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken
Sport-Koepel verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
* Om onze diensten/producten te kunnen uitvoeren/(af-)leveren, zoals overeengekomen tussen u als opdrachtgever en wij als opdrachtnemer;
* Om uw betaling te kunnen afhandelen;
* Om contact met u op te kunnen nemen;
* Om uw vragen/verzoeken te kunnen opvolgen;
* Om u te kunnen informeren over wijzigingen m.b.t. onze diensten/producten/bedrijfsvoering;
* Om u onze (digitale) nieuwsbrief te kunnen sturen;
* Om aan onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen, bijvoorbeeld m.b.t. onze administratie en belastingaangifte. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Sport-Koepel bewaart uw persoonsgegevens zo lang u klant bij ons bent en/of daarna zolang dat wettelijk verplicht is, maar nooit langer dan noodzakelijk. 

Delen van persoonsgegevens met derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
* Het verwerken van contactgegevens en het voeren van projectregistraties via Exact Software;
* Het voeren van de financiële administratie via het boekhoudpakket van Administratiekantoor Runderkamp. 

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen uw persoonsgegevens krijgen en worden beschouwd als (sub-)verwerkers. Al onze partners zijn gevestigd binnen de Europese Unie. We verstrekken alleen uw gegevens uitsluitend aan andere partijen als dit nodig is om onze diensten/producten te kunnen uitvoeren/(af-)leveren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld als de Politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Sport-Koepel verkoopt uw gegevens nooit aan derden. Wij hebben met alle partijen (sub-)verwerkersovereenkomsten. 

Beveiliging van uw persoonsgegevens
Sport-Koepel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en/of ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Wij garanderen hiervoor een passend beveiligingsniveau. Zo hebben we de volgende beschermingsmaatregelen genomen:
* Alle personen die namens Sport-Koepel van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan een geheimhouding daarvan;
* Wij hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordenbeleid op al onze systemen;
* Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten en hebben anti-virussoftware ter beveiliging van buiten;
* We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
* Onze medewerkers, stagiairs en vrijwilligers zijn geïnformeerd over het belang van bescherming van persoonsgegevens.

Google Analytics
Sport-Koepel gebruikt Google Analytics om statistieken in kaart te brengen. Deze statistieken hebben voornamelijk betrekking op bezoekersaantallen van de gehele website of specifieke onderdelen daarvan. 

Inzage, wijzigen, beperken en verwijderen van uw gegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens of om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.

Bij dergelijke verzoeken zult u zich wel moeten identificeren. Alleen zo kunnen we garanderen dat alleen u uw gegevens kunt inzien, laten aanpassen of laten verwijderen. 

Wijzigingen
Sport-Koepel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring. Wij adviseren u dan ook regelmatig kennis te nemen van deze verklaring en de datum bovenin om te zien of wijzigingen zijn doorgevoerd. 

Contact
Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring of over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan gerust contact met ons op. 

Sport-Koepel
Telefoon: 0299-324650
E-mail: info@sport-koepel.nl
Heideweg 4
1132 DB Volendam

Klacht indienen
Als u de indruk heeft dat uw privacy bij Sport-Koepel in het geding is, heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Volop ontwikkeling binnen het Kenniscentrum Talent Edam-Volendam

"Sinds begin september krijgen de leerlingen in Edam bij de Nieuwe School en De Trimaran volgens de KTEV-visie bewegingsonderwijs. Het centrale doel daarbij is de brede motorische ontwikkeling van het kind en daarvoor werken we niet alleen met bestaande methodieken maar hebben daar ook het Athletic Skills Model aan toegevoegd. Dit is verenigd in één KTEV-vakwerkplan en dat vakwerkplan zijn we aan het implementeren in onze gemeente. Niet alleen in Edam bij de genoemde scholen maar ook in de Zeevangse kernen is de vakdocent hiermee aan het werk" zo vertelt technisch coördinator van het KTEV, Mathieu Voorthuijzen. "Bijgevoegd een foto van een bewegingsbaan waarmee ik bij mijn klassen in Amsterdam de Basic Movement Skills rollen duikelen en draaien test. Deze bewegingsbaan is dan het vertrekpunt om daarna middels zes lessen aandacht aan deze skills te besteden. Na deze zes lessen gaan we wederom een test doen om de voortgang en ontwikkeling inzichtelijk te maken" zo vertelt Milco Baartscheer, trajectbeleider onderwijs van het KTEV. :: Lees meer
 

De Sportinstuif komt er weer aan!

Over een week is het weer vakantietijd en zullen we weer de Sportinstuiven organiseren. Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober zijn we te vinden in Sporthal Opperdam. Donderdag 25 oktober zullen we zowel in de MFA te Oosthuizen en Sporthal Het Bolwerck in Edam te gast zijn en op vrijdag 26 oktober zullen we alleen in Edam te gast zijn.Ook dit keer is Billy's Time Track aanwezig! Dit is een onderdeel waar kinderen van verschillende scholen en leeftijden het tegen elkaar op kunnen nemen op een heuse beweegbaan. Op deze Time Track dienen de kinderen na een oefenronde op de proefbaan een zo’n snel mogelijke tijd neer te zetten. Deze tijd wordt genoteerd en hier krijgen de kinderen een sportdiploma van Billy de Beer voor! Uiteraard hebben we ook de normale programmering voor u! Iedere dag kunt u ergens in de gemeente vanaf 10.00u terecht voor de Sportinstuif.  :: Lees meer