Sportinstuif in de Voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het weer zover en dan is het weer Voorjaarsvakantie. Tijdens deze Voorjaarsvakantie organiseren wij zoals altijd weer leuke vakantieactiviteiten in de vorm van de Sportinstuiven. Ook dit jaar zijn we weer te vinden in Sporthal Opperdam te Volendma, Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Kijk snel verder bij dit bericht voor de programmering! 

Iedere dag van de Voorjaarsvakantie zal er weer een gevarieerd Sportinstuifprogramma worden georganiseerd voor de jeugd van 4 tot 12 jaar. Hieronder het programma voor deze editie:

Sportinstuif Volendam
Maandag 18 februari van 10:00u tot 16:00u
Dinsdag 19 februari van 10:00u tot 16:00u

Sportinstuif Oosthuizen
Donderdag 21 februari van 10:00u tot 15:00u

Sportinstuif Edam
Donderdag 21 februari van 10:00u tot 15:00u
Vrijdag 22 februari van 10:00u tot 15:00u

Extra cool is dat we bij de Sportinstuif in Volendam deze vakantie een heuse chillhoek gaan organiseren in samenwerking met Bibliotheek Waterland. Onder het genot van een goed boek kun je dus ook even lekker bijkomen!

Werkzaamheden aan SK-website

Beste bezoekers van onze website, U zult gemerkt hebben dat de laatste periode de website iets minder frequent bijgehouden wordt. Dit komt door het feit dat we achter de schermen heel druk bezig zijn met de vormgeving en voorbereiding van een nieuwe website. Vandaar dat we tot nader order geen content bijwerken. Mocht u zaken hebben die gepubliceerd moeten/kunnen worden in onze evenementenkalender, dan kunt u deze mailen naar info@sport-koepel.nl. Wij hopen op uw begrip!  :: Lees meer
 

9e Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse komt eraan!

Mei lijkt nog heel ver weg maar stiekem is het alweer bijna zover, de 9e editie van de Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse 2019. Ook dit jaar gaan we weer lopen en dat doen we van 20 mei tot en met 24 mei. Deze hele week kunt u weer meelopen met het gezelligste wandelevenement van het jaar! Iedere dag prachtige routes van 5 en/of 10 kilometer door de eigen gemeente en onderweg nog een heerlijke versnapering. Ook dit jaar is de startlocatie en dit jaar gaan we starten vanaf de Schemerpit te Volendam en voor onze lopers van buitenaf, dit is het clubhuis van Tafeltennisvereniging Victory'55. Gelegen op het tennispark van Tennisvereniging Dijkzicht. U kunt zich vanaf heden weer hiervoor aanmelden via de voorinschrijving. U kunt zich zowel via het loket van Sport-Koepel inschrijven als via een online inschrijfformulier. Klik snel verder voor deze link! :: Lees meer