Sportinstuif in de Voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het weer zover en dan is het weer Voorjaarsvakantie. Tijdens deze Voorjaarsvakantie organiseren wij zoals altijd weer leuke vakantieactiviteiten in de vorm van de Sportinstuiven. Ook dit jaar zijn we weer te vinden in Sporthal Opperdam te Volendma, Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Kijk snel verder bij dit bericht voor de programmering! 

Iedere dag van de Voorjaarsvakantie zal er weer een gevarieerd Sportinstuifprogramma worden georganiseerd voor de jeugd van 4 tot 12 jaar. Hieronder het programma voor deze editie:

Sportinstuif Volendam
Maandag 18 februari van 10:00u tot 16:00u
Dinsdag 19 februari van 10:00u tot 16:00u

Sportinstuif Oosthuizen
Donderdag 21 februari van 10:00u tot 15:00u

Sportinstuif Edam
Donderdag 21 februari van 10:00u tot 15:00u
Vrijdag 22 februari van 10:00u tot 15:00u

Extra cool is dat we bij de Sportinstuif in Volendam deze vakantie een heuse chillhoek gaan organiseren in samenwerking met Bibliotheek Waterland. Onder het genot van een goed boek kun je dus ook even lekker bijkomen!

Online evaluatie speel- en sportplekken gemeente

De gemeente Edam- Volendam is een online evaluatie over de speel- en sportplekken in de gemeente gestart. De reden dat we deze evaluatie uitvoeren is omdat wij als gemeente willen weten hoe u de openbare speel- en sportplekken ervaart. Momenteel hebben veel speelplekken dezelfde toestellen met gelijkwaardige speelfuncties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wipkip, glijbaan en schommel. Moet dat zo blijven of heeft u daar voor de toekomst andere ideeën over? Daarnaast zijn we ook benieuwd wat u vindt van de inrichting van de openbare ruimte in het algemeen. Voldoet alles aan uw verwachtingen? De vragenlijst is voor volwassenen, maar mag ook samen met uw kind(eren) worden ingevuld. :: Lees meer
 

FC Volendam zoekt wedstrijdsecretaris

Voor het komende seizoen is FC Volendam op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris is de spin in het web als het gaat om wedstrijdzaken. Er wordt dan ook verwacht dat je actief aanwezig bent op wedstrijddagen van onze jeugdelftallen. Kortom: een belanrijke functie waar we als FC Volendam niet zonder kunnen en om die reden staat een vrijwilligersvergoeding ter beschikking voor degene die zich inzet als wedstrijdsecretaris. Lees snel verder voor meer informatie! :: Lees meer