Zaterdag 12 januari laatste finale in Sporthal de Seinpaal

Na 46 jaar komt er een einde aan een tijdperk. Sporthal De Seinpaal wordt vervangen voor een nieuwe hal. Het oude bolwerk van grote successen is het toneel geweest van bijna iedere vorm van sport. Daardoor heeft haast iedere Volendammer wel iets in De Seinpaal meegemaakt. Om deze legendarische sporthal niet roemloos ten onder te laten gaan wordt er op zaterdag 12 januari 2019 een feest georganiseerd als eerbetoon aan de rijke geschiedenis. Dit feest zal gelden als afscheid van De Seinpaal.

Er zijn twee bands bereid gevonden om belangeloos hier hun medewerking aan te verlenen te weten het Filantropisch Orkest en de Flegmatieke Zonderlingen. Met als afsluiting een DJ om het feest compleet te maken. Het Filantropisch orkest gaat de beste nummers van de laatste concertreeks in de Bühne nog eenmaal te gehore brengen. De flegmatieke Zonderlingen gaan laten zien wat ze kunnen om er een topfeest van te maken.

De entree is € 25.– en de netto opbrengst van de entree is voor Stichting CarMar. Kaarten verkrijgbaar bij FC Volendam ( oket), Opperdam, Cafetaria Arnold, Telecombinatie Stient 11 B en Jan Cas Sombroek.

Ringen om Volendam gaat van start!

We zijn verheugd te kunnen melden dat we inmiddels over de 9 sponsoren heen zijn en dat betekent het officiële go van het project aldus een persbericht vanuit Stichting Ringen om Volendam. De stichting heeft als enige doel om topsporters uit de gemeente Edam-Volendam zodanig te faciliteren dat de kans zo groot mogelijk wordt dat zij zich voor de Para- of Olympische Spelen kunnen plaatsen. Deze sporters zijn allemaal een voorbeeld voor de jeugd. We hopen dat ze nog grotere rolmodellen kunnen worden als zij hun doel behalen. Het geld uit dit fonds zal vooral aangewend worden voor bijvoorbeeld extra (buitenlandse) trainingsstages/toernooien/topwedstrijden, vervoers- en verblijfkosten, maar ook het inhuren van specialisten. Denk hierbij aan mentale training, gespecialiseerde krachttraining en voeding(advies). Alls gebeurt in samenspraak met de sporter, de ouders, de trainers en de bond!  :: Lees meer
 

Sportprijzen Volendam: Voor al uw bekers, medailles en bokalen!

Als je je uiteindelijke resultaat hebt behaald, is het fantastisch om daar natuurlijk een onderscheiding voor te krijgen in de vorm van een bokaal, beker of medaille. Sportprijzen Volendam biedt een groot assortiment aan bekers, bokalen en medailles. Uiteraard kun je bij ons alles laten personeleren door middel van gegraveerde plaatjes. Ook zijn er veel bekers in verschillende formatie te verkrijgen zodat je makkelijk de eerste, tweede en derde plaats kunt uitreiken. Naast het assortiment bekers heeft Sportprijzen Volendam ook een collectie aan fanartikelen die gemakkelijk gepersonaliseerd kunnen worden. In samenwerking met EigenLabel leveren wij ook kwaliteit sportkleding! Lees snel verder voor het hele bericht!  :: Lees meer