Game, Set and Match! De Seinpaal en zijn laatste finale!

Na 46 jaar komt er een einde aan een tijdperk. Sporthal De Seinpaal wordt vervangen voor een nieuwe hal. Het oude bolwerk van grote successen is het toneel geweest van bijna iedere vorm van sport. Daardoor heeft haast iedere Volendammer wel iets in De Seinpaal meegemaakt. Om deze legendarische sporthal niet roemloos ten onder te laten gaan wordt er op zaterdag 12 januari 2019 een feest georganiseerd als eerbetoon aan de rijke geschiedenis. Dit feest zal gelden als afscheid van De Seinpaal. Lees snel verder voor meer informatie over de kaartverkoop en dergelijke!

Voor deze avond zijn twee bands bereid gevonden belangeloos een optreden te verzorgen. Zo zal het Filantropisch Orkest zijn beste nummers van zijn laatste concertreeks nogmaals spelen, terwijl de Flegmatieke Zonderlingen komen laten zien hoe zij een topfeest kunnen maken.

De prijs van de kaartjes voor het afscheidsfeest bedraagt 25 euro per stuk. Deze zijn te verkrijgen bij Jan (Cas) Sombroek, Sporthal Opperdam (vanaf 13 uur), Cafetaria Arnold, FC Volendam en Telecombinatie Volendam in de Stient. De netto-opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan Stichting CarMar. Deze stichting richt zich op het creëren van een thuis voor visuele en verstandelijk beperkte mensen.

Voor sporthal De Seinpaal staat de allerlaatste finale op het programma. Nog één keer een volgepakt huis. Nog één keer feest. Nog één keer De Seinpaal.

9e Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse komt eraan!

Mei lijkt nog heel ver weg maar stiekem is het alweer bijna zover, de 9e editie van de Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse 2019. Ook dit jaar gaan we weer lopen en dat doen we van 20 mei tot en met 24 mei. Deze hele week kunt u weer meelopen met het gezelligste wandelevenement van het jaar! Iedere dag prachtige routes van 5 en/of 10 kilometer door de eigen gemeente en onderweg nog een heerlijke versnapering. Ook dit jaar is de startlocatie en dit jaar gaan we starten vanaf de Schemerpit te Volendam en voor onze lopers van buitenaf, dit is het clubhuis van Tafeltennisvereniging Victory'55. Gelegen op het tennispark van Tennisvereniging Dijkzicht. U kunt zich vanaf heden weer hiervoor aanmelden via de voorinschrijving. U kunt zich zowel via het loket van Sport-Koepel inschrijven als via een online inschrijfformulier. Klik snel verder voor deze link! :: Lees meer
 

Online evaluatie speel- en sportplekken gemeente

De gemeente Edam- Volendam is een online evaluatie over de speel- en sportplekken in de gemeente gestart. De reden dat we deze evaluatie uitvoeren is omdat wij als gemeente willen weten hoe u de openbare speel- en sportplekken ervaart. Momenteel hebben veel speelplekken dezelfde toestellen met gelijkwaardige speelfuncties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wipkip, glijbaan en schommel. Moet dat zo blijven of heeft u daar voor de toekomst andere ideeën over? Daarnaast zijn we ook benieuwd wat u vindt van de inrichting van de openbare ruimte in het algemeen. Voldoet alles aan uw verwachtingen? De vragenlijst is voor volwassenen, maar mag ook samen met uw kind(eren) worden ingevuld. :: Lees meer