Game, Set and Match! De Seinpaal en zijn laatste finale!

Na 46 jaar komt er een einde aan een tijdperk. Sporthal De Seinpaal wordt vervangen voor een nieuwe hal. Het oude bolwerk van grote successen is het toneel geweest van bijna iedere vorm van sport. Daardoor heeft haast iedere Volendammer wel iets in De Seinpaal meegemaakt. Om deze legendarische sporthal niet roemloos ten onder te laten gaan wordt er op zaterdag 12 januari 2019 een feest georganiseerd als eerbetoon aan de rijke geschiedenis. Dit feest zal gelden als afscheid van De Seinpaal. Lees snel verder voor meer informatie over de kaartverkoop en dergelijke!

Voor deze avond zijn twee bands bereid gevonden belangeloos een optreden te verzorgen. Zo zal het Filantropisch Orkest zijn beste nummers van zijn laatste concertreeks nogmaals spelen, terwijl de Flegmatieke Zonderlingen komen laten zien hoe zij een topfeest kunnen maken.

De prijs van de kaartjes voor het afscheidsfeest bedraagt 25 euro per stuk. Deze zijn te verkrijgen bij Jan (Cas) Sombroek, Sporthal Opperdam (vanaf 13 uur), Cafetaria Arnold, FC Volendam en Telecombinatie Volendam in de Stient. De netto-opbrengst van de kaartverkoop wordt geschonken aan Stichting CarMar. Deze stichting richt zich op het creëren van een thuis voor visuele en verstandelijk beperkte mensen.

Voor sporthal De Seinpaal staat de allerlaatste finale op het programma. Nog één keer een volgepakt huis. Nog één keer feest. Nog één keer De Seinpaal.

Sportinstuif in de Voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het weer zover en dan is het weer Voorjaarsvakantie. Tijdens deze Voorjaarsvakantie organiseren wij zoals altijd weer leuke vakantieactiviteiten in de vorm van de Sportinstuiven. Ook dit jaar zijn we weer te vinden in Sporthal Opperdam te Volendma, Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Kijk snel verder bij dit bericht voor de programmering!  :: Lees meer
 

9e editie van het Baltoernooi op 20 februari aanstaande

Op woensdag 20 februari aanstaande, op de woensdag van de Voorjaarsvakantie, organiseren we alweer voor de 9e maal het Baltoernooi. Dit gecombineerde handbal- en voetbaltoernooi is een productie van Sport-Koepel in samenwerking met de Kidsclub van FC Volendam en HV KRAS/Volendam. Teams uit uw groepen 7 en 8 kunnen hieraan deelnemen. Tijdens dit toernooi strijden de teams dus zowel in handbal als in voetbal. Elke wedstrijd bestaat uit twee helften waarbij in de eerste helft handbal wordt gespeeld en in de tweede helft voetbal wordt gespeeld. :: Lees meer