Veel animo voor de Sportinstuif in de Herfstvakantie

In Sporthal Opperdam organiseerde Sport-Koepel maandag en dinsdag van 10.00u tot 16.00u weer de herfstsportinstuif. Beide dagen werd dit sportieve gebeuren weer druk bezocht door kinderen tot en met 12 jaar. Naast medewerkers van de Sport-Koepel was er een ploeg jongens en meiden present die als stage voor de begeleiding zorgde. In de nieuwe hal was er volleybal en voetballen tussen de opblaasbare boarding en in de grote zaal waren diverse attributen opgesteld voor vermaak. 

De kinderen konden er deelnemen aan basketbal, hockey, tafeltennis, trampolinespringen, touwzwaaien en hossen op de springkussens en deelneme naan diverse Oud-Hollandse spelletjes. Op maandag waren 's morgens om 10.30u al ruim honderd jongens en meisjes present en dit werden er in de loop van de dag steeds meer. De jeugd kon zich super vermaken in de hal, die door de gemeente weer beschikbaar was gesteld voor dit sportieve evenement. 

Op donderdag en vrijdag verhuizen we de activiteiten naar Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Hier kan de jeugd beide dagen van 10.00u tot 15.00u terecht. In Sporthal Het Bolwerck vindt van 16.00u tot 18.00u teevens een zaalvoetbalinstuif plaats. De jeugd hoeft zich dus niet te vervelen en toegang is gratis!

Sport-Koepel en de Privacy Wetgeving (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 dienen alle organisaties in Nederland, dus bedrijven, gemeenten, banken, zorginstellingen, maar ook alle stichtingen en sportverenigingen te voldoen aan de Europese regels over het beschermen van privacygevoelige gegevens van haar werknemers, leden, klanten, etc. In het kort betekent het dat we niet zonder toestemming namen en adressen, e-mailadressen, telefoonnummers en foto's mogen plaatsen in onze administratie, op de website, in de NIVO en/of op Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, etc.). Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en middels zowel een privacyverklaring op onze website als een privacy policy willen wij u informeren over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Lees snel verder.  :: Lees meer
 

Mastermate Avondvierdaagse Volendam komt er aan!

Met het oog op een grotere ‘mooi-weer-kans’ wordt dit wandelspektakel voor jong en oud georganiseerd van 28 mei t/m 1 juni (in plaats van in september). Ook nieuw: het is nu eigenlijk een vijfdaagse geworden! Dus ben je 1 avond verhinderd? Geeft niks! Je kunt deze avond op 1 juni inhalen en zo tóch het Vierdaagse kruisje bemachtigen! Dus spoor al je vrienden, buren en familie en wandel gezellig mee! We hebben voor iedere avond mooie routes van 5 of 10 kilometer. Start: vanuit De Schemerpit (Victory’55), Westerven 43, Volendam tussen 15.30 en 18.30 uur. Kosten: voorinschrijving € 2,50 / na-inschrijving € 3,50. Alle deelnemers ontvangen na afloop het officiële Avondvierdaagse kruisje. Met je startnummer zijn leuke prijzen te winnen op de laatste avond. Je kunt je op de eerste avond aanmelden, maar ook nú al: tussen 09.30 en 12.00 uur in Sporthal Opperdam of via aanmelden@sport-koepel.nl; zie ook www.nloopie.nl :: Lees meer