Veel animo voor de Sportinstuif in de Herfstvakantie

In Sporthal Opperdam organiseerde Sport-Koepel maandag en dinsdag van 10.00u tot 16.00u weer de herfstsportinstuif. Beide dagen werd dit sportieve gebeuren weer druk bezocht door kinderen tot en met 12 jaar. Naast medewerkers van de Sport-Koepel was er een ploeg jongens en meiden present die als stage voor de begeleiding zorgde. In de nieuwe hal was er volleybal en voetballen tussen de opblaasbare boarding en in de grote zaal waren diverse attributen opgesteld voor vermaak. 

De kinderen konden er deelnemen aan basketbal, hockey, tafeltennis, trampolinespringen, touwzwaaien en hossen op de springkussens en deelneme naan diverse Oud-Hollandse spelletjes. Op maandag waren 's morgens om 10.30u al ruim honderd jongens en meisjes present en dit werden er in de loop van de dag steeds meer. De jeugd kon zich super vermaken in de hal, die door de gemeente weer beschikbaar was gesteld voor dit sportieve evenement. 

Op donderdag en vrijdag verhuizen we de activiteiten naar Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Hier kan de jeugd beide dagen van 10.00u tot 15.00u terecht. In Sporthal Het Bolwerck vindt van 16.00u tot 18.00u teevens een zaalvoetbalinstuif plaats. De jeugd hoeft zich dus niet te vervelen en toegang is gratis!

Rabobank W&O organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en wij doen mee!

Middels deze actie stelt de Rabobank € 65.000 beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen om nieuwe leuke activiteiten te organiseren voor de oudere jeugd. Hier hebben wij uw hulp voor nodig! Bent u lid van Rabobank Waterland & Omstreken? Stem dan voor 28 augustus tot en met 17 september op ons via www.clubkascampagne.nl! Laat jouw omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen! Elke stem is geld waard! Dus breng jouw stem uit voor Sport-Koepel via www.clubkascampagne.nl! :: Lees meer
 

Gemeente verlengt contract met Sport-Koepel met 12 maanden

De gemeente Edam-Volendam heeft het aflopende contract met Sport-Koepel verlengd met 12 maanden. Dat betekent dat de stichting in elk geval tot 31 juli van het volgend jaar het werk kan blijven doen op het gebied van sportstimulering, sportbuurtwerk en verenigingsondersteuning. “Dit geeft ons weer extra energie en zuurstof, in een onzekere periode”, vertelt Johan Molenaar, operationeel manager van Sport-Koepel. Sport-Koepel werkt sinds haar oprichting in 2009 samen met de gemeente en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround sportservice-organisatie met in totaal 9 ijverige (parttime) sportmedewerkers, plus een groot aantal stagiairs. “Het is niet zo dat we volledig afhankelijk van de gemeente zijn maar wel voor een groot deel”, bekent Molenaar. :: Lees meer