Het beheer van Sporthal de Opperdam, hoe zit dat?

De diverse sportverenigingen in Edam-Volendam kunnen sinds kort gebruik maken van vier prachtige sporthallen. Dit zijn Sporthal de Seinpaal en de nieuwe Sporthal de Opperdam in Volendam en 't Bolwerck in Edam. De laatste tijd komen er steeds meer vragen binnen bij Sport-Koepel over de precieze situatie m.b.t. het beheer van Sporthal de Opperdam. Dit is op zich niet zo heel vreemd want er zijn natuurlijk een aantal partijen vertegenwoordigd in en rondom de nieuwe sporthal. Wilt u inzicht en duidelijkheid over welke partij nou precies wat doet in Sporthal de Opperdam, lees dan snel verder!Gemeente Edam-Volendam
De Gemeente Edam-Volendam is eigenaar van Sporthal de Opperdam. De beide sporthallen worden door de Gemeente te huur aangeboden. De accommodaties worden incidenteel (per halfuur of uur) of structureel verhuurd. Structureel wil zeggen gedurende de periode van een jaar op vaste tijden. Contactpersoon voor de Gemeente Edam-Volendam is mevr. Natasja Steur, Administratief Medewerkster Sportzaken. Natasja is elke ochtend bereikbaar tot 11.30 uur op tel. nr. 0299 398352.

De beheerder
Dhr. Jack Veerman is aangesteld door de Gemeente Edam-Volendam als de nieuwe beheerder van de beide sporthallen. De nieuwe beheerder is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sporthal, het toezicht houden op goed gebruik van de sporthal en de materialen, verrichten van klein onderhoud en het beheren en in bruikleen geven van diverse sleutels aan gebruikers, schoonmaak- en onderhoudspersoneel van de sporthal. Jack is aanwezig van 8.00 uur tot 16.30 uur. 

HV KRAS/Volendam

De kantine in Sporthal de Opperdam wordt gerund door Handbalvereniging KRAS/Volendam. Beheerder van de kantine is Paco Barcelo, die vroeger chef-kok van Hotel van Diepen was. De kantine is geopend van +/-16.30 uur tot sluitingstijd. Daarnaast is HV KRAS/Volendam na 16.30 uur verantwoordelijk voor het beheer van de sporthal. Dit betekent in feite dat na 16.30 uur het in bruikleen geven van diverse sleutels aan gebruikers, schoonmaak- en onderhoudspersoneel verzorgd wordt door HV KRAS/Volendam, in de persoon van Paco Barcelo. Heeft u vragen over de kantine neem dan contact op met 0299 392000 en vraag naar Jaap Schilder (de Bok).

Sport-Koepel Edam-Volendam
Sport-Koepel bevordert en ondersteunt als stichting op een maatschappelijk betrokken manier markt- en klantgerichte sport en sportieve activiteiten in Edam-Volendam. De stichting neemt steeds meer een belangrijke plaats in binnen de gemeentelijke sportinfrastructuur. Sport-Koepel is zich bezig te ontwikkelen tot het centrale punt  voor alle zaken op het gebied van sport en bewegen. Dit zal Sport-Koepel ook blijven doen vanuit haar nieuwe onderkomen in Sporthal de Opperdam. Heeft u vragen over Sport-Koepel neem dan contact op met 0299-324650 of mail naar info@sport-koepel.nl!

Bedrijfsbureau HV KRAS/Volendam
Het bedrijfsbureau is de dienstverlenende organisatie van de "HV KRAS/Volendam organisatie". Het bedrijfsbureau wil inspringen op de vraag. Dit kan, ondanks dat de medewerkers van HV KRAS/Volendam niet altijd alle wedstrijden kunnen bezoeken, want we zijn dagelijks bezig met de handbalsport en de totale handbalorganisatie. Er zijn veel verschillende taken die gedaan worden door het bedrijfsbureau. Hier behoren taken binnen de handbalorganisatie bij, maar ook taken buiten de vereniging. Dit zal het bedrijfsbureau ook blijven doen vanuit haar nieuwe onderkomen in Sporthal de Opperdam. Heeft u vragen over het bedrijfsbureau neem dan contact op met 0299 322577 of mail naar j.ooms@handbalvolendam.nl!


Sportinstuif in de Voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het weer zover en dan is het weer Voorjaarsvakantie. Tijdens deze Voorjaarsvakantie organiseren wij zoals altijd weer leuke vakantieactiviteiten in de vorm van de Sportinstuiven. Ook dit jaar zijn we weer te vinden in Sporthal Opperdam te Volendma, Sporthal Het Bolwerck in Edam en de MFA in Oosthuizen. Kijk snel verder bij dit bericht voor de programmering!  :: Lees meer
 

9e editie van het Baltoernooi op 20 februari aanstaande

Op woensdag 20 februari aanstaande, op de woensdag van de Voorjaarsvakantie, organiseren we alweer voor de 9e maal het Baltoernooi. Dit gecombineerde handbal- en voetbaltoernooi is een productie van Sport-Koepel in samenwerking met de Kidsclub van FC Volendam en HV KRAS/Volendam. Teams uit uw groepen 7 en 8 kunnen hieraan deelnemen. Tijdens dit toernooi strijden de teams dus zowel in handbal als in voetbal. Elke wedstrijd bestaat uit twee helften waarbij in de eerste helft handbal wordt gespeeld en in de tweede helft voetbal wordt gespeeld. :: Lees meer