Het beheer van Sporthal de Opperdam, hoe zit dat?

De diverse sportverenigingen in Edam-Volendam kunnen sinds kort gebruik maken van vier prachtige sporthallen. Dit zijn Sporthal de Seinpaal en de nieuwe Sporthal de Opperdam in Volendam en 't Bolwerck in Edam. De laatste tijd komen er steeds meer vragen binnen bij Sport-Koepel over de precieze situatie m.b.t. het beheer van Sporthal de Opperdam. Dit is op zich niet zo heel vreemd want er zijn natuurlijk een aantal partijen vertegenwoordigd in en rondom de nieuwe sporthal. Wilt u inzicht en duidelijkheid over welke partij nou precies wat doet in Sporthal de Opperdam, lees dan snel verder!Gemeente Edam-Volendam
De Gemeente Edam-Volendam is eigenaar van Sporthal de Opperdam. De beide sporthallen worden door de Gemeente te huur aangeboden. De accommodaties worden incidenteel (per halfuur of uur) of structureel verhuurd. Structureel wil zeggen gedurende de periode van een jaar op vaste tijden. Contactpersoon voor de Gemeente Edam-Volendam is mevr. Natasja Steur, Administratief Medewerkster Sportzaken. Natasja is elke ochtend bereikbaar tot 11.30 uur op tel. nr. 0299 398352.

De beheerder
Dhr. Jack Veerman is aangesteld door de Gemeente Edam-Volendam als de nieuwe beheerder van de beide sporthallen. De nieuwe beheerder is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sporthal, het toezicht houden op goed gebruik van de sporthal en de materialen, verrichten van klein onderhoud en het beheren en in bruikleen geven van diverse sleutels aan gebruikers, schoonmaak- en onderhoudspersoneel van de sporthal. Jack is aanwezig van 8.00 uur tot 16.30 uur. 

HV KRAS/Volendam

De kantine in Sporthal de Opperdam wordt gerund door Handbalvereniging KRAS/Volendam. Beheerder van de kantine is Paco Barcelo, die vroeger chef-kok van Hotel van Diepen was. De kantine is geopend van +/-16.30 uur tot sluitingstijd. Daarnaast is HV KRAS/Volendam na 16.30 uur verantwoordelijk voor het beheer van de sporthal. Dit betekent in feite dat na 16.30 uur het in bruikleen geven van diverse sleutels aan gebruikers, schoonmaak- en onderhoudspersoneel verzorgd wordt door HV KRAS/Volendam, in de persoon van Paco Barcelo. Heeft u vragen over de kantine neem dan contact op met 0299 392000 en vraag naar Jaap Schilder (de Bok).

Sport-Koepel Edam-Volendam
Sport-Koepel bevordert en ondersteunt als stichting op een maatschappelijk betrokken manier markt- en klantgerichte sport en sportieve activiteiten in Edam-Volendam. De stichting neemt steeds meer een belangrijke plaats in binnen de gemeentelijke sportinfrastructuur. Sport-Koepel is zich bezig te ontwikkelen tot het centrale punt  voor alle zaken op het gebied van sport en bewegen. Dit zal Sport-Koepel ook blijven doen vanuit haar nieuwe onderkomen in Sporthal de Opperdam. Heeft u vragen over Sport-Koepel neem dan contact op met 0299-324650 of mail naar info@sport-koepel.nl!

Bedrijfsbureau HV KRAS/Volendam
Het bedrijfsbureau is de dienstverlenende organisatie van de "HV KRAS/Volendam organisatie". Het bedrijfsbureau wil inspringen op de vraag. Dit kan, ondanks dat de medewerkers van HV KRAS/Volendam niet altijd alle wedstrijden kunnen bezoeken, want we zijn dagelijks bezig met de handbalsport en de totale handbalorganisatie. Er zijn veel verschillende taken die gedaan worden door het bedrijfsbureau. Hier behoren taken binnen de handbalorganisatie bij, maar ook taken buiten de vereniging. Dit zal het bedrijfsbureau ook blijven doen vanuit haar nieuwe onderkomen in Sporthal de Opperdam. Heeft u vragen over het bedrijfsbureau neem dan contact op met 0299 322577 of mail naar j.ooms@handbalvolendam.nl!


Werkzaamheden aan SK-website

Beste bezoekers van onze website, U zult gemerkt hebben dat de laatste periode de website iets minder frequent bijgehouden wordt. Dit komt door het feit dat we achter de schermen heel druk bezig zijn met de vormgeving en voorbereiding van een nieuwe website. Vandaar dat we tot nader order geen content bijwerken. Mocht u zaken hebben die gepubliceerd moeten/kunnen worden in onze evenementenkalender, dan kunt u deze mailen naar info@sport-koepel.nl. Wij hopen op uw begrip!  :: Lees meer
 

9e Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse komt eraan!

Mei lijkt nog heel ver weg maar stiekem is het alweer bijna zover, de 9e editie van de Mastermate Divema AvondWandelVierdaagse 2019. Ook dit jaar gaan we weer lopen en dat doen we van 20 mei tot en met 24 mei. Deze hele week kunt u weer meelopen met het gezelligste wandelevenement van het jaar! Iedere dag prachtige routes van 5 en/of 10 kilometer door de eigen gemeente en onderweg nog een heerlijke versnapering. Ook dit jaar is de startlocatie en dit jaar gaan we starten vanaf de Schemerpit te Volendam en voor onze lopers van buitenaf, dit is het clubhuis van Tafeltennisvereniging Victory'55. Gelegen op het tennispark van Tennisvereniging Dijkzicht. U kunt zich vanaf heden weer hiervoor aanmelden via de voorinschrijving. U kunt zich zowel via het loket van Sport-Koepel inschrijven als via een online inschrijfformulier. Klik snel verder voor deze link! :: Lees meer